UCESHA en provincias. BARCELONA

Un frau consentit per Hisenda
ECONOMIA. Gemma Aguilera | ElTemps 1552, 11/03/2014

 

L´Agència Tributària s´apropia indegudament diners dels contribuents catalans. La denúncia la va fer una funcionària el 2011, i després de represàlies i una sentència del TSJC que reconeix desviació de poder, diverses fonts asseguren que continuen tenint l’ordre de no fer devolucions d´ofici a Catalunya. La xifra de diners retinguts a la caixa negra no és pública.

L´Agència Tributària s´apropia indegudament diners dels contribuents catalans. La denúncia la va fer una funcionària el 2011, i després de represàlies i una sentència del TSJC que reconeix desviació de poder, diverses fonts asseguren que continuen tenint l’ordre de no fer devolucions d´ofici a Catalunya. La xifra de diners retinguts a la caixa negra no és pública.

Spread the love

Entradas relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *